Home » SUKUTUTKIMUSAINEISTOT » Iso-Keitinki Heikki, perheineen

Iso-Keitinki Heikki, perheineen

Henric Johansson Storgeting e. Kahimala e. Ingerstedt s. 10.4.1768 Kisko

Sukututkija Raimo Harjun on selvittänyt tämän henkilön syntyneen Kiskossa, muuttaneen sitten sieltä vanhempineen Tyrväälle, josta eteenpäin Noormarkkuun 1878 vanhempiensa mukana. On hieman selvittämättä, miksi koko perhe muuttaa Storgetingille, mutta Henric on aiemmin ollut yksin Tyrväältä jossakin Ulvilassa, mikä voi tarkoittaa Noormarkkua. Henric on perheensä toiseksi vanhin poika, mutta ihan koko perhe eli vanhemmat ja elossa olevat sisarukset Johan, Henric, Pehr, Lena ja Maria näyttävät muuttaneen hänen kanssaan Storgetingille. Lapsilukumääriin ei mahdu muita lapsista, joten on oletettavaa, että pikkusiskoista Lisa ja Anna kuolivat hyvin pian perheen tultua Noormarkkuun.

Caisa Jacobsdr Storgeting s. 22.4.1772 Noormarkku

Henricin vaimo. Jatkaa miehensä kanssa isänsä jälkeen talonpitoa. Caisan vanhemmat ovat Jacob Simonsson Storgeting s. 10.4.1737 Noormarkku ja Anna Henricsdr Storgeting s. 15.5.1737

Johan Storgeting e. Kahimala e. Ingerstedt s. 10.6.1737

Henricin isä. Isä ja äiti asuvat Storgetingillä 1787-1799 ajanjakson. Tämän jälkeen muuttavat yhdessä vanhimman Johan-poikansa kanssa Isojoelle. Häntä en ole vielä seurannut Isojoelle muuton jälkeen. Viimeisimmät sukunimet varmaankin ovat toisenlaiset.

Anna Johansdr Storgeting e. Kahimala e. Ingerstedt s. 1740

Henricin äiti. Isä ja äiti asuvat Storgetingillä 1787-1799 ajanjakson. Tämän jälkeen muuttavat yhdessä vanhimman poikansa kanssa Isojoelle. Häntä en ole vielä seurannut Isojoelle muuton jälkeen. Viimeisimmät sukunimet varmaankin ovat toisenlaiset.

Muuta Storgetingin väkeä

Henricin tultua vävyksi Storgetingille hänen lisäkseen taloon muuttavat vanhemmat ja elossa olevat sisarukset, joista Johan-veli muuttaa oman perheensä kanssa. Lisäksi talossa asuu vaimon puolen väkeä.

(Päivitetty 11.6.2016)